Следвайте Гласове в Телеграм и Инстаграм Общопартийната контролна комисия (ОПКК) в БСП взе решение

...
Следвайте Гласове в Телеграм и Инстаграм Общопартийната контролна комисия (ОПКК) в БСП взе решение
Коментари Харесай

Иван Таков отново е председател на БСП-София. Той: Рано или късно справедливостта тържествува

Следвайте " Гласове " в Телеграм и Инстаграм 

Общопартийната контролна комисия (ОПКК) в Българска социалистическа партия взе решение на свое съвещание, че предходното решение за налагане на предварителен отчетно-изборен цикъл в Градската организация на Българска социалистическа партия в София е взето без кворум на Националния съвет и е нелегитимно. Това значи, че ръководител на Българска социалистическа партия – София още веднъж е Иван Таков, а съставът на Градския съвет – груповия управителен орган в София, както и преседателите на 24-те районни организаци остават същите от преди нелегитимно взетото решение на Националния съвет.

„ Рано или късно справедливостта тържествува, разяснява Иван Таков. – В нашия случай много закъсня, само че се веселя, че въпреки всичко се случи. Повече от три месеца чакаме това съвещание и неговите решения. Нито за момент не съм се съмнявал, че правото и истината са на наша страна.

Целият този жестоко нагласен сюжет с решението на Националния съвет без кворум и последвалата акция на ликвидаторите докара до злополуката на Българска социалистическа партия на изборите на 9 юни.

Виждам обаче, че партията не е изгубила изцяло съпротивителните си сили и възприятието си за самозапазване. Това ми дава религия, че с доста работа оттук-нататък, всички дружно ще успеем да я възстановим и Българска социалистическа партия скоро още веднъж ще бъде един от главните фактори в политическия живот в страната “.

Решението на ОПКК за Градската организация в София влиза в действие незабавно!

Това значи, че още от понеделник Иван Таков, Градският съвет и Изпълнителното бюро в състава си от преди нелегитимното решение на Народно събрание, не престават работата си в централата на ул. „ Леге “ №10.

Инфо: kritichno.bg

 

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР